zaterdag 24 november 2018

Toni&Guy Haarlem

Vanmorgen om 10 uur zat ik in de stoel bij Toni&Guy Haarlem, na een was/conditioner behandeling van een nieuwe jongedame onder begeleiding van Troy, nam Daan kam en schaar ter hand om mijn krullen te temmen.

Mijn krullen, daar heb ik echt een haat-liefde verhouding mee. Als jong kind had ik prachtig lang golvend haar, tijdens de pubertijd ging het onder invloed van hormonen flink kroezen. Ook maakte ik toen de fout om het in een bob te laten knippen, ik had echt een driehoeks hoofd.

Daarna ontdekte ik haarverf en henna, vele kleuren heb ik gehad, van pikzwart naar bijna wit. Rood, oranje en groen vaak ten gevolg van kleurenmengsels die niet zo goed op elkaar reageerden.
Lang haar heb ik ook niet meer gehad, tot op mijn schouders is het langste maar de grote hoeveelheid haar maakte het zwaar en daar kwam de driehoek weer tevoorschijn.

Mijn zoon Koen heeft altijd met mijn haar gespeeld, kammen, speldjes erin tot touperen aan toe. De keuze voor de kappersopleiding past hem dan ook goed en door hem ben ik klant van T&G geworden. Hij kleurt nu al een tijdje mijn haar en is zich daarin aan het specialiseren. Het knippen van mijn krullen doet Daan en ik moet echt zeggen dat ik door hen mijn krullen weer omarm. Zij weten wat ik mooi vind en weten met mijn haar om te gaan.

Ik zal nooit vergeten dat ik als 20-jarige model was op een kappersschool, de student had een mooie bob bij me geknipt en de krullen er flink ingedraaid, de docent kwam langs en zei in het voorbijgaan:"Nou, daar kunnen we dus niets mee." Mijn geringe zelfvertrouwen werd nog kleiner....

Vandaag loop ik met een opgeheven hoofd vol krullen de deur uit bij Toni&Guy Haarlem.
Het is een feestje om daar verzorgd te worden, vandaag was het dubbel feest.
Vanwege Fashion Days, de nieuwe lijn van T&G en Black Friday kreeg iedere klant een goodiebag en €10 euro korting op producten.
Fashion Days

In de goodiebag zit een bon die ik door mag geven aan een vriend of familielid die nog geen klant is van T&G. Met die bon krijgt degene 50% korting op knippen&föhnen en/of Technical services bij de salon in Haarlem.

Wil jij genieten van de kunsten van de crew van T&G Haarlem? Laat dan een bericht achter op deze post en maak kans op die bon. Bij meerdere reacties ga ik de bon verloten. Volgende week zaterdag maak ik bekend wie de kaart krijgt.

Koen & Daan en de rest van de crew, thank you!

 


1 opmerking:

  1. Hi Emma,

    Ik zou graag een keer mijn haar willen laten creëren door Toni&Guy

    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen