zondag 27 oktober 2019

Restaurant tip: Toujours

Wil je echt goed eten in een hele fijne setting?

Ga dan naar Toujours op de Oude Groenmarkt in Haarlem. 

Wij zijn hier nu voor de derde keer geweest en elke keer is het nog fijner. Als je naar binnen loopt heb je het idee dat je een club binnen loopt, gedempt licht, mooi meubilair, fijne hoekjes. Rood en goud, warm en luxe. Een lange bar, een flessenmuur, een open keuken en een akoustiek waar je blij van wordt. Het restaurant zat helemaal vol maar er was geen kakafonie. Het personeel is vriendelijk en weet waar ze over praten. 

Dit alles al en dan mag je nog eten....

Met mijn gezin heb ik echt genoten. We begonnen met oesters, zeeuwse en Ierse, mijn dochter heeft er ook één gegeten, ze trok een zuinig mondje maar vond het niet vies...Bij het voorgerecht dronken we een Picpoul de Pinet. (extra tip: elke laatste zondag van de maand is er Oesterexperience, oesters voor 1 euro per stuk) 

De mannen kozen vlees; Koen had de Flank Steak en Michèl en Dieter deelden de Cote de Boeuf. Nina en ik gingen voor de Seafood Spaghetti Nero, nieuw op de kaart en echt heerlijk! Vol met mosselen, vongele, inktvisringetjes en scheermesjes. We dronken daarbij een Corbiere, een volle rode wijn. 

De kinderen namen nog een dessert, red velvet cake en een oreo cheese cake, wij gingen aan de koffie met likeur. Het was echt een superfijne avond, leuke gesprekken en goed eten en dat met mijn grotes liefdes. 

Koen gaat het volgende gezinsetentje regelen, dan gaan we naar school! Ben benieuwd.

Toiletdeuren

Flessenmuur

Kippetje

Mooie sfeer

Flank steak

Wijn proeven....


Hieronder nog de gegevens van Toujours

Contact

Toujours Urban Frenchy Bistro
Oude Groenmarkt 10-12
2011 HL Haarlem
Lunch: dagelijks vanaf 12.00/daily available from 12.00 noon
Diner: dagelijks keuken geopend van 17.00 - 22.30/daily available from 17.00 - 22.30
Bar/terrace: dagelijks geopend van 11.30 - 24.30 / daily opened from 11.30 - 24.30

t. 023- 532 1699
e. info@restauranttoujours.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten