zondag 2 augustus 2020

Op de E-bike

Zaterdag 1 augustus hadden we E-bikes gehuurd bij Cycle Center, na even in de wachtrij te hebben gestaan, het huren van tweewielers is populair, konden we op pad. 

We hadden al een route bedacht volgens de fietsknooproutes die overal in Nederland te vinden zijn, super handig. We zijn via Oud-Valkenburg naar Gulpen gefietst, daar hebben we even koffie en een punt rijstevlaai genomen, samen 1 want die punten zijn best aan de maat!

Verder zijn we richting Belgische grens gereden, richting Slenaken. Ons doel was Margraten, niet om er iets specifieks te zien maar om even te lunchen. Volgens de jongeman van Brasserie Josefien kwamen we precies op tijd, aangezien er niet veel lunchtentjes zijn daar...

Via velden vol graan, heuvels zo ver als je kan zien, kwamen we langs een boerderijwinkel, de kersen en appelsap uit eigen boomgaard waren heerlijk. 

Na 43,6 km waren we weer terug in Valkenburg, bijna 45 minuten voor inlevertijd, maar we vonden het wel goed zo. 

's Avonds hebben we kleine hapjes genuttigd in de tuin van het hotel, Bianca en Martin kwamen gezellig bij ons zitten en Haarlem was het gesprek van de avond!

De groene streep hebben we gefietst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten