vrijdag 28 september 2018

Goes Pr & Entertainment presenteert: Mugfest!

In het weekend van 6 en 7 oktober is het Mugfest!  Het gratis duurzaamheidsfestival van de Groene Mug. Ontdek wat je zelf kunt doen om bij te dragen aan een duurzaam Haarlem. Met optredens van o.a. Alain Clark en Yorick van Norden! 

Op zaterdag vinden de activiteiten plaats in de Haarlemmer Kweektuin. Op zondag is er een duurzaamheidsmarkt op de Grote Markt. Het festival staat in het teken staat van ‘duurzaam doen’: ontdek wat je zelf kunt doen om bij te dragen aan een klimaatneutraal, aardgasvrij en circulair Haarlem.

De Haarlemmer Kweektuin is op zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur omgetoverd tot een festivalterrein met activiteiten voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar: (kinder)workshops, theater van o.a. verhalenverteller Wijnand Stomp, debatten, muziek van o.a de Haarlemse Viooldiva's, kledingruilen en verschillende rondleidingen op het terrein. Ook kun je de Biomarkt van Wij Telen Groente bezoeken. 

Op zondag vindt op de Grote Markt voor het elfde jaar de duurzaamheidsmarkt plaats. Met duurzame producten en initiatieven op het gebied van innovatie en circulaire economie. Maar ook met lezingen op de eerste verdieping van grand café Brinkmann en de documentaire In search for the Changemakers, gepresenteerd door Dopper. Met muziek van The Busquitos, Alain Clark en Yorick van Norden! 

Goes Pr & Entertainment 

Vrijwilligers gezocht om mee te helpen tijdens Mugfest!
Mail naar hansgoespr@gmail.com als je wil helpen als vrijwilliger!

2 opmerkingen:

  1. Leuk! ik ga wel komen denk ik en dan neem ik mijn lieve zoon mee, want die heeft iets met die plek geloof ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Would love to incessantly get updated great web site!

    BeantwoordenVerwijderen